slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Βαγγέλης Κατσαράς πρώτος σε σταυρούς (όλα τα αποτελέσματα)

      Εκλογές  για την ανάδειξη  νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου  πραγματοποιήθηκαν σήμερα  Κυριακή   7 Μαΐου στα γραφεία της Ένωσης.Από  τα 137 μέλη της Ένωσης προσήλθαν και ψήφισαν 93 και o  μέχρι σήμερα  αντιπρόεδρος της Ένωσης Βαγγέλης Κατσαράς αναδείχθηκε  πρώτος  σε σταυρούς .
Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι πενταμελές και η θητεία του είναι για τρία χρόνια. 
Αναλυτικότερα, για το Διοικητικό Συμβούλιο την Ελεγκτική  Επιτροπής και των αντιπροσώπων στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων. Εκλέχτηκαν  (με σειρά σταυροδοτήσεως )

Επίθεση Καραμανλικων βουλευτών της ΝΔ κατά Καμμένου για τα «πλαστογραφημένα έγγραφα»


Δώδεκα βουλευτές της ΝΔ με κοινή τους δήλωση που συνυπογράφουν έδωσαν απάντηση στον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας Πάνο Καμμένο με αφορμή όσα ανέφερε σε σημερινή του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ.
«Η σημερινή τοποθέτηση του κ. Καμμένου για «πλαστογραφημένα έγγραφα βουλευτών της ΝΔ» που απουσίαζαν από την ψηφοφορία για την φωτογραφική τροπολογία της Κυβέρνησης, προστίθεται στις γνωστές φαντασιώσεις του εταίρου του κ. Τσίπρα», αναφέρουν

Έσπασε τα κοντέρ τηλεθέασης η χθεσινή συνέντευξη του Κυριάκου

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η τηλεθέαση αγγιξε έως και το

Ο ΠΑΣ Νάξου συνέτριψε 6-2 τον Α.Ο. Πάρου και προκρίθηκε στον τελικό

 Ο ΠΑΣ Νάξου έγινε η δεύτερη ομάδα που θα πάει στον τελικό της Κ14 καθώς κέρδισε με 6-2 τον Α.Ο. Πάρου στον ημιτελικό και σήμερα Κυριακή στις 18:00 θα αντιμετωπίσει τον Αίαντα Σύρου με φόντο τον τίτλο του πρωταθλητή.
Όσοι από τους γονείς και τους φίλους της ομάδας του ΠΑΣ Νάξου θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον

VIDEO: Τα τυριά της Νάξου στις "Τοπικές Κουζίνες" της ΕΡΤ 2

Τυριά της Νάξου και η γαστρονομία του νησιού, παρουσιάστηκαν το Σάββατο το απόγευμα στην εκπομπή της ΕΡΤ 2 "Τοπικές κουζίνες"...

Σε ένα εκτενές ρεπορτάζ η εκπομπή παρουσίασε την παραδοσιακή τυροκόμηση αρσενικού και αθότυρου στο τυροκομείο "Μπαμπούνη" αλλά και τη γραβιέρα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών. Η εκπομπή παρουσίασε επίσης ναξιώτικες συνταγές με το chef Γιώργο Δημητροκάλη αλλά και ομορφιές του νησιού...

Εκλογές ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΝΗΔΑΡΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ "Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ"

Συνεχίζουμε με όρεξη και διάθεση το έργο του συλλόγου και για την επίτευξη των σκοπών του, κρίνεται αναγκαία η συμμετοχή των μελών στις ΕΚΛΟΓΕΣ 2017, την Κυριακή 7/5/2017 από 9:00 το πρωί έως τις 7:00 το απόγευμα. Καλούμε τα μέλη του συλλόγου, να συμμετέχουν στις εκλογές που θα γίνουν στο γραφείο του συλλόγου, Δερβενακίων 20 – Γαλάτσι, τηλέφωνο: 2102927231 για ανάδειξη μελών Διοικητικού Συμβουλίου, ανάδειξη μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής και ανάδειξη εκπροσώπων στην Ομοσπονδία Ναξιακών Συλλόγων.
Συμμετέχουμε στις εκλογές, στηρίζοντας το σύλλογο μας, να συνεχίσει τη δράση και την προσφορά του στον πολιτισμό του τόπου μας.