slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟ Δρ. ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΛΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ.


Τον συντοπίτη μας επιστήμονα και αξιωματικό του Πυροσβεστικού Σώματος, κ. Μιχάλη Χάλαρη, Διοικητή 7ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών και Συντονιστή Εκπαιδευτικής Διαδικασίας του μεταπτυχιακού Δ.Δ.Π.Μ.Σ  "Ανάλυση και Διαχείριση Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών"  τίμησε για την προσφορά του στην ανάπτυξη καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων(ΣΕΒ). 
Η τιμητική βράβευση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 14/01/2018, στο πλαίσιο της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και της κοπής της πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, όπου πραγματοποιήθηκε και η βράβευση μελών, φίλων και προσώπων, που προσέφεραν στους Βατραχανθρώπους και στον Ελληνισμό.
Tην τιμητική πλακέτα στον κ. Χάλαρη απένειμε ο α.Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συνδέσμου κ. Χριστοδουλόπουλος Δημήτριος παρουσία των παρακάτω εν ενεργεία ανώτατων και ανώτερων αξιωματικών:
ΝΑΥΑΡΧΟΣ Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ Α/ΓΕΕΘΑ
 ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ Ν. ΤΣΟΥΝΗΣ Α/ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ Ι. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Α/ΣΤΟΛΟΥ
ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Κ. ΦΛΩΡΟΣ Υ/ΓΕΕΘΑ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ν. ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ Δ/ΑΣΔΕΝ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Υ/ΑΣΔΕΝ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Α. ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΓΕΕΘΑ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε. ΜΠΟΥΝΑΣ Δ/ΤΗΣ Ε.Δ.
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Γ. ΤΖΙΤΣΙΚΩΣΤΑΣ Δ/ΤΗΣ 13 ΔΕΕ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ν. ΦΛΑΡΗΣ Δ/ΤΗΣ Δ.Δ.Ε.Α
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Σ. ΚΟΛΟΚΟΥΡΗΣ Δ/ΓΕΣ/Α3
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ Θ. ΔΗΜΑΚΟΣ Υ/Π.Δ.
ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Γ. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ Δ/ΤΗΣ Δ.Υ.Κ.
ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Α. ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ Δ/ΤΗΣ Σ.Υ.Κ.
ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Α. ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ Δ.Υ.Κ.
ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ Ι. ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗΣ Δ/ΤΗΣ Ζ’ΜΑΚ
ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ Τ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Δ/ΤΗΣ ΕΤΑ
ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ Α. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Δ/ΤΗΣ ΣΧΑΛ


Ο ΣΕΒ έχει αναπτύξει πολυποίκιλη δράση τόσο στον τομέα της υποστήριξης των δικαιωμάτων των Βατραχανθρώπων, με τη διεκδίκηση και επιτυχία αναγνώρισης της αξίας του πτυχίου ΥΚΤ για εκπαίδευση αυτοδυτών, όσο και σε πλήθος άλλων τομέων, όπως η αλληλοϋποστήριξη, η παροχή βοήθειας σε περιπτώσεις θεομηνιών και εκτάκτων αναγκών (σεισμοί, πλημμύρες, φωτιές κλπ). όπου και πρόσφατα ενεργή ήταν η συμμετοχή στην Μάνδρα Αττικής, η αναζήτηση αγνοουμένων, η προστασία της φύσης και ιδιαιτέρως της θάλασσας με συνεχείς καθαρισμούς βυθών σε όλη της Ελλάδα, η συμμετοχή μας σε εκδηλώσεις ιστορικής μνήμης, Η διατήρηση της φυσικής κατάστασης των μελών μας και υψηλού βαθμού ετοιμότητας για παροχή των υπηρεσιών μας, όπου τΙς χρειάζεται η πατρίδα και η κοινωνία. Η έκδοση τριμηνιαίου εντύπου υπό τον τίτλο "Ο ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΣ", που διανέμεται δωρεάν στα μέλη μας και σε ενδιαφερομένους φίλους του Συνδέσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: