slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Airbnb εκπαιδεύει τα τουριστικά καταλύματα των Κυκλάδω

 
Με πρωτοβουλία της «Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Σύρου» και υπό την αιγίδα της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων», η Airbnb θα ταξιδέψει στη Σύρο. Ο country manager της Airbnb στην Ελλάδα, Δημήτρης Πρωτοπαππάς και οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν το τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας της Airbnb, τις καλύτερες πρακτικές για τη δημιουργία μιας ελκυστικής καταχώρησης και θα απαντήσουν στα ερωτήματά των συμμετεχόντων, με στόχο τη μεγιστοποίηση των κρατήσεων και την αύξηση της πληρότητας των καταλυμάτων τους.

Η παρουσίαση απευθύνεται σε επαγγελματίες τουριστικών καταλυμάτων που διαθέτουν Ειδικό Σήμα ΕΟΤ και θέλουν να ενημερωθούν για τη διαδικτυακή πλατφόρμα της Airbnb και τις δυνατότητες της και να πάρουν συμβουλές ώστε να:

-Καταχωρήσουν την επιχείρησή τους

-Μεγιστοποιήσουν τις κρατήσεις & την κερδοφορία τους

-Μετατρέψουν τα ερωτήματα σε κρατήσεις

-Αποκτήσουν το Superhost status

Ομιλητές:

-O Δημήτρης Πρωτοπαππάς, είναι μέρος της ομάδας της Airbnb από τον Ιούλιο του 2013 και έχει τη γενική ευθύνη της Στρατηγικής και του Marketing για την Ελλάδα.

-Η Βιβή Μανώλη και ο Γιώργος Κατσούρης, είναι Senior Account Managers στην Airbnb.

Ημέρα & Ώρα: Τετάρτη 2 Μαΐου 2018, 18:00-21:00

Τόπος διεξαγωγής:

Στη Σύρο, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (Αγ.Νικολάου 6 - Ερμούπολη)

Μέσω τηλεδιάσκεψης στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στα νησιά: Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Μήλο και Σαντορίνη.

Δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη των Συλλόγων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων.

Η συμμετοχή δηλώνεται στους τοπικούς Συλλόγους και η εγγραφή στο Workshop, γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: goo.gl/FMYkk2

Δεν υπάρχουν σχόλια: